The travelling nail polish: Manhattan 610K

Jeee, stigao je! :D Nadala sam se da će swatchevi biti ljepši ali budući da mi je taman prije njegovog dolaska puknuo nokat, nisam baš imala izbora - slikat samo tri nokta (što mi izgleda prilično čudno) ili ga pofotkat na ovim čevapčićima. Sorry! Manhattan 610K mi je predivan i sam, zagasito ljubičasti krem lakić koji se nanosi u jednom sloju, ali ima li što ljepše od kombinacije ljubičastog laka i flakieja?  :x U paketiću s lakićem dolazi i mali svitak s imenima svih blogerica koje je posjetio a Annie mi je u paketić dodala i par slatkiša - čokoladicu i finski slatkiš - slatki tj. slani korijen. Hvala, Annie! :)
A sad je vrijeme da se i vi prijavite - želite li da ovaj lakić posjeti i vas, prijavite se do četvrtka 31.3. (razlog što dajem tako kratak rok je kako bi ga mogla poslati odmah u petak, prije nego što odem na put). Jedini uvjet je da imate blog, da - i da 610K još nije bio kod vas. U komentar napišite adresu vašeg bloga i vašu zemlju i u petak ću na random.org izvući pobjednika.


Yay, it has arrived! :D Sadly, the nail on my left index broke just before it arrived so it was either - do weird 3-nail swatches (which looks really weird) or file them all and show you the nubbins. Sorry about that. I love Manhattan 610K alone it's a gorgeous royal purple creme one-coater, but I just looove a purple + flakies combo. :x Along with the polish, there was also a scroll in the package with the names of all the bloggers it has visited and Annie also added some candy - a chocolate bar and a Finnish specialty - salty licorice. Thanks, Annie! :)
Now is your chance - if you'd like this beauty to visit you too - enter by this Thursday, March 31st (so I could ship it to you Friday, before my trip). The only requirement is that you own a blog and that 610K didn't visit you yet. Enter your blog address and your country and I will draw the winner on random.org on Friday. Good luck everyone!

Gdje je sve bio...
Where has it been...




Sa slojem Gosh Rainbowa:
With a coat of Gosh Rainbow:



Share this:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...